• verlovingsring_goudmerk_breda_1

  Een verloving vraagt om een speciale ring die bij de verloofde past. Bij Goudmerk vindt u een ruime collectie bijzondere verlovingsringen die op maat worden gemaakt. De ringen zijn veelal gemaakt van geel, rood of wit goud en voorzien van één of meerdere edelstenen. De meest gebruikte edelstenen in verlovingsringen zijn diamant, robijn en saffier. Voorafgaand aan het aanzoek is de ringmaat vaak niet precies bekend. Daarom worden verlovingsringen achteraf kosteloos passend gemaakt.
  Edelsmid Erwin Borggreve ontwerpt graag met u een unieke verlovingsring. Kom gerust langs in het atelier in Breda om de mogelijkheden te bespreken.

 • verlovingsring-goudmerk-breda-2

  Bij een verloving wordt vaak gekozen voor een solitairring, een ring met één edelsteen. Dit is vaak een briljant geslepen diamant, in een zetting met vier of zes pootjes vanwege de mooie lichtinval. Het is ook mogelijk edelstenen verdiept of in een zetrand te plaatsen. Bij diamanten werkt Goudmerk samen met een gerenommeerde diamantair in dé diamantenstad Antwerpen. De kwaliteitsklasse van deze diamanten is Top Wesselton VVSI. Het zetten van de steen wordt door een gespecialiseerde stenenzetter verricht.
  Bij Goudmerk vindt u een breed assortiment verlovingsringen die u op uw gemak kunt bekijken. Of laat een ring ontwerpen aan de hand van uw persoonlijke wensen.

 • verlovingsring-goudmerk-breda-3

  Bij Goudmerk kan een bestaande verlovingsring uit de collectie helemaal naar uw wens worden aangepast, er is altijd maatwerk mogelijk. In overleg met Erwin bepaalt u wat uw wensen zijn en wat praktisch mogelijk is. Soms is het mogelijk om een oud sieraad in een nieuwe verlovingsring te verwerken. Een verlovingsring wordt vrijwel altijd gemaakt van goud omdat dit edelmetaal ook bij intensief dragen een leven lang mee kan gaan. Er is daarbij keuze uit geelgoud, witgoud en roodgoud.
  Hieronder kunt u inspiratie opdoen voor een mooie verlovingsring, die prettig is om dagelijks te dragen. Voor een uitvergrote afbeelding, klikt u op de foto.

12