• trouwring_goudmerk_breda_1

  Trouwringen zijn het aandenken aan het speciale moment dat je elkaar het ja-woord geeft. Dit verdient trouwringen van een mooie kwaliteit, gemaakt met aandacht en precisie. Edelsmid Erwin Borggreve is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van persoonlijke en unieke trouwringen. Voor Erwin is het belangrijk dat je jouw trouwring dagelijks met plezier kunt dragen. Bij trouwringen werkt hij met geelgoud, witgoud en roodgoud, eventueel met diamanten en andere edelstenen.
  Bezoek gerust het atelier waar je op je gemak de ruime collectie trouwringen kunt bekijken en passen. Bekijk reviews van andere bruidsparen op ThePerfectWedding.nl!

 • trouwring_goudmerk_breda_2

  Trouwringen symboliseren de liefde voor elkaar. Steeds vaker wordt er daarom een persoonlijk detail aan de ringen toegevoegd, zoals het verwerken van oude gouden sieraden waar een emotionele waarde aan zit. Het oude goud wordt in de ringen verwerkt en edelstenen kunnen eventueel worden hergebruikt. Soms kunnen ringen worden verwerkt met behoud van de oude gravure. Een ontwerp uit de Goudmerk collectie kan bijvoorbeeld worden aangepast.
  Erwin denkt graag met je mee en maakt een trouwring die bij jou past. Bezoek eens het atelier van Goudmerk en kijk op je gemak rond. Bespreek jouw ideeën met Erwin en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden.

 • trouwring_goudmerk_breda_3

  Voor bruidssieraden, passend bij jouw bruidskleding, kun je ook terecht bij Goudmerk. Naast trouwringen ontwerpt Erwin Borggreve trouwsieraden zoals colliers, armbanden en oorbellen. Alle sieraden worden door Erwin met de hand gemaakt zodat ze aansluiten bij de trouwringen. Hierbij is natuurlijk alle ruimte voor je eigen inbreng. Diverse Goudmerk ontwerpen kunnen in overleg worden aangepast zodat ze perfect passen bij de trouwjurk. Erwin vertelt je graag alles over de verschillende mogelijkheden voor bruidssieraden in zijn atelier in Breda.
  Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere bruidsparen, bekijk dan de reviews van Goudmerk op ThePerfectWedding.nl.

12