• trouwring_goudmerk_breda_1

  Trouwringen zijn het aandenken aan het speciale moment dat u elkaar het ja-woord geeft. Dit verdient trouwringen van een mooie kwaliteit, gemaakt met aandacht en precisie. Edelsmid Erwin Borggreve is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van persoonlijke en unieke trouwringen. Voor Erwin is het belangrijk dat u uw trouwring dagelijks met plezier kunt dragen. Bij trouwringen werkt hij met geelgoud, witgoud en roodgoud, eventueel met diamanten en andere edelstenen.
  Bezoek gerust het atelier waar u op uw gemak de ruime collectie trouwringen kunt bekijken en passen. Bekijk reviews van andere bruidsparen op ThePerfectWedding.nl!

 • trouwring_goudmerk_breda_2

  Trouwringen symboliseren de liefde voor elkaar. Steeds vaker wordt er daarom een persoonlijk detail aan de ringen toegevoegd, zoals het verwerken van oude gouden sieraden waar een emotionele waarde aan zit. Het oude goud wordt in de ringen verwerkt en edelstenen kunnen eventueel worden hergebruikt. Soms kunnen ringen worden verwerkt met behoud van de oude gravure. Een ontwerp uit de Goudmerk collectie kan bijvoorbeeld worden aangepast.
  Erwin denkt graag met u mee en vervaardigt een trouwring die bij u past. Bezoekt u eens het atelier van Goudmerk en kijk op uw gemak rond. Bespreek uw ideeën met Erwin en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden.

 • trouwring_goudmerk_breda_3

  Voor bruidssieraden, passend bij uw bruidskleding, kunt u eveneens terecht bij Goudmerk. Naast trouwringen ontwerpt Erwin Borggreve trouwsieraden zoals colliers, armbanden en oorbellen. Alle sieraden worden door Erwin met de hand gemaakt en kunnen perfect aansluiten bij uw trouwringen. Hierbij is natuurlijk alle ruimte voor uw eigen inbreng. Diverse Goudmerk ontwerpen kunnen in overleg worden aangepast zodat ze perfect passen bij de trouwjurk. Erwin vertelt u graag alles over de diverse mogelijkheden voor bruidssieraden in zijn atelier in Breda.
  Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen, bekijk dan de reviews op de bedrijfspagina van Goudmerk op ThePerfectWedding.nl.

12