trouwringen voorbeelden

 • verlovingsring 19

  Over deze ring
  Deze witgouden ring is aan de bovenzijde zodanig vormgegeven dat hij de steen lijkt te omarmen. In dit geval is gekozen voor een briljant geslepen aquamarijn. Uiteraard kies je bij ons zelf het soort edelsteen voor jouw verlovingsring, we denken daarin graag met je mee en hebben verschillende edelstenen op voorraad.

  Kenmerken
  14 karaat witgoud, bovenzijde ongeveer 5mm breed, basis 1,8mm breed, hoogglans. Met briljant geslepen aquamarijn van 3,0mm.
  €595,-

  Deze ring kan uiteraard ook gemaakt worden in 14 karaat geelgoud of roodgoud, de kleur goud heeft geen invloed op de prijs.

  Aanpassingen zijn altijd mogelijk, vind je deze ring mooi maar wil je liever een grotere of kleinere diamant, of wil je liever 18 karaat goud in plaats van 14? Laat het ons weten en wij maken graag een prijsopgave op maat.

  Witgoud wordt bij ons in principe niet gerodineerd, dat betekent dat de kleur die je ziet massief is en niet van de ring afslijt zoals dat bij gerodineerde ringen wel het geval is. Natuurlijk kunnen ringen op verzoek wel gerodineerd worden.

  < vorige ring | overzicht verlovingsringen collectie | volgende ring >