trouwringen voorbeelden

 • trouwringen set 50

  Over deze trouwringen
  De damesring van deze trouwringenset heeft een slanke basisvorm van rond witgouddraad met een subtiele zetting en een briljant geslepen diamant. De herenring heeft een organische vorm van twee onder elkaar door golvende ringen. De buitenzijde is gemaakt van geelgoud en de binnenzijde van witgoud waarmee verwezen wordt naar de kleur van de damesring.

  Damesring
  14 karaat witgoud, 2mm breed en 2mm dik, hoogglans. Met briljant geslepen diamant van 2,5mm (0,06ct Top Wesselton VVSI)
  €620,-

  Herenring
  14 karaat witgoud en geelgoud, 5mm breed en 1,5mm dik, hoogglans.
  €825,-

  Deze ringen kunnen uiteraard ook gemaakt worden in 14 karaat geelgoud of roodgoud, de herenring leent zich goed voor twee verschillende kleuren goud maar kan ook in één kleur gemaakt worden. De kleur goud heeft geen invloed op de prijs.

  Aanpassingen zijn altijd mogelijk, vind je deze ringen mooi maar wil je liever 18 karaat goud in plaats van 14? Laat het ons weten en wij maken graag een prijsopgave op maat.

  Witgoud wordt bij ons in principe niet gerodineerd, dat betekent dat de kleur die je ziet massief is en niet van de ring afslijt zoals dat bij gerodineerde ringen wel het geval is. Natuurlijk kunnen ringen op verzoek wel gerodineerd worden.

  < vorige set | overzicht trouwringen collectie | volgende set >