trouwringen voorbeelden

 • trouwringen set 40

  Over deze trouwringen
  Deze set bestaat uit trouwringen die kruislings in elkaar zijn geplaatst. De in elkaar gesoldeerde ringen symboliseren op een subtiele manier de verbintenis van het huwelijk. Zoals op de foto is te zien kunnen de ringen naar wens uit twee verschillende kleuren worden opgebouwd en eventueel worden voorzien van een diamantje daar waar de ringen elkaar kruisen.

  Damesring
  14 karaat witgoud met geelgoud, ongeveer 7 mm breed en 1,5 mm dik, hoogglans. Met briljant geslepen diamant van 2,0mm (0.035ct Top Wesselton VVSI)
  €915,-

  Herenring
  14 karaat witgoud, ongeveer 7 mm breed en 1,5 mm dik, hoogglans.
  €810,-

  Deze ringen kunnen uiteraard ook gemaakt worden in andere combinaties van 14 karaat witgoud, geelgoud en roodgoud, de kleur goud heeft geen invloed op de prijs.

  Aanpassingen zijn altijd mogelijk, vind je deze ringen mooi maar wil je er liever geen steentje in, of wil je liever 18 karaat goud in plaats van 14? Laat het ons weten en wij maken graag een prijsopgave op maat.

  Witgoud wordt bij ons in principe niet gerodineerd, dat betekent dat de kleur die je ziet massief is en niet van de ring afslijt zoals dat bij gerodineerde ringen wel het geval is. Natuurlijk kunnen ringen op verzoek wel gerodineerd worden.

  < vorige set | overzicht trouwringen collectie | volgende set >