trouwringen voorbeelden

 • trouwringen set 06

  Over deze trouwringen
  Bij deze set witgouden trouwringen bestaat de damesring uit twee losse ringen; een dunne ring met een mooie groene Toermalijn en een ring die een subtiele afwerking heeft gekregen waardoor de ring extra fonkelt. De beide damesringen zijn los van elkaar maar kunnen op verzoek door ons aan elkaar vastgesoldeerd worden. De herenring heeft hetzelfde profiel als de damesring maar dan wat breder en gematteerd afgewerkt.

  Damesring (bestaande uit twee losse ringen)
  14 karaat witgoud, in totaal 4,5 mm breed en 1,5 mm dik, deels hoogglans en deels met bewerking. Met briljant geslepen groene toermalijn van 3,0mm.
  €760,-

  Herenring
  14 karaat witgoud, 5 mm breed en 1,5 mm dik, gematteerd.
  €725,-

  Deze ringen kunnen uiteraard ook gemaakt worden in 14 karaat geelgoud of roodgoud, de kleur goud heeft geen invloed op de prijs.

  Aanpassingen zijn altijd mogelijk, vind je deze ringen mooi maar wil je er liever geen steentje in, of wil je liever 18 karaat goud in plaats van 14? Laat het ons weten en wij maken graag een prijsopgave op maat.

  Witgoud wordt bij ons in principe niet gerodineerd, dat betekent dat de kleur die je ziet massief is en niet van de ring afslijt zoals dat bij gerodineerde ringen wel het geval is. Natuurlijk kunnen ringen op verzoek wel gerodineerd worden.

  < vorige set | overzicht trouwringen collectie | volgende set >