• erwin_borggreve_edelsmid_goudmerk_1

  Bij edelsmederij Goudmerk ontwerpt, maakt en presenteert Erwin zijn collectie sieraden. De winkel in Breda is ruim en rustig ingericht zodat je op je gemak de sieraden kunt bekijken en passen. Vanzelfsprekend geeft Erwin graag een toelichting op het verhaal achter de sieraden.
  Vanuit de winkel heb je direct zicht op de werkruimte. Daar werkt Erwin aan de Goudmerk collectie met ringen, colliers, armbanden, oorstekers en oorhangers. Daarnaast maakt Erwin graag persoonlijk vormgegeven sieraden, zoals unieke verlovingsringen en speciaal ontworpen trouwringen. In het atelier worden ook reparaties en aanpassingen aan bestaande dierbare sieraden verzorgd.

 • erwin_borggreve_edelsmid_goudmerk_4

  De naam Goudmerk staat symbool voor de hoogst haalbare kwaliteit, zoals dit met name vroeger ook bij veel levensmiddelen, en in het bijzonder bij koffie, gebruikelijk was. Daarbij stond Goudmerk voor de fijnste kwaliteit, gevolgd door zilvermerk en roodmerk voor de minder fijne varianten.
  Erwin koos de naam Goudmerk voor zijn collectie omdat hij in zijn werk de hoogste kwaliteit en fijnste afwerking nastreeft met als resultaat een kwalitatief hoogwaardig sieraad waar je als klant lang plezier van hebt. De naam verwijst dus niet specifiek naar de stempel met het goudgehalte in sieraden dat ook vaak als goudmerk wordt aangeduid.

 • home1

  Onder de naam Goudmerk ontwerpt en vervaardigt Erwin Borggreve sieraden met een verfijnde, frisse vormgeving. Zilver en goud worden gecombineerd met parels, diamanten en andere edelstenen. De Goudmerk collectie kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen, nauwkeurige afwerking en prettige draagbaarheid.
  In juli 2012 heeft Erwin Borggreve zijn edelsmederij Goudmerk in hartje Breda geopend. Hier ontwerpt, maakt en presenteert Erwin zijn sieraden. Vanuit het atelier heb je direct zicht op de werkruimte waar de sieraden worden gemaakt. In de winkel kun je op je gemak de Goudmerk collectie bekijken. Erwin vertelt je graag meer over zijn sieraden.

12