• goudmerk-ringen-collectie

  Hier zie je een selectie van ringen uit de Goudmerk collectie. Al onze ringen kunnen aangepast worden naar jouw eigen wensen en worden als service voor je op maat gemaakt. In onze winkel in Breda is het aanbod groter dan we op onze website kunnen laten zien. We hebben daarnaast ook ringen die door andere Nederlandse edelsmeden worden gemaakt. Kom daarom voor onze volledige collectie gerust eens vrijblijvend kijken en passen. Voor trouw- en verlovingsringen kun je meer inspiratie opdoen op de pagina’s trouwringen en verlovingsringen. Op Instagram en Pinterest kun je zien wat we allemaal in opdracht voor andere klanten hebben gemaakt.

0
 • Materiaal
  Al onze ringen worden gemaakt van zilver en 14karaat geelgoud, witgoud of roodgoud. Heb je liever 18 karaat goud? Dat kan natuurlijk ook, we maken daarvoor graag een prijsopgave.


  Maatwerk
  Als je een ring bij ons bestelt maken wij deze altijd met de hand en helemaal naar jouw wens. Dat betekent dat je zelf de breedte, de dikte en de afwerking kiest, uiteraard adviseren we je hier graag over.


  Ringmaat
  Wil je iemand een ring cadeau doen? Vaak is de ringmaat dan niet precies bekend, daarom worden ringen bij ons indien nodig achteraf kosteloos op de juiste maat gemaakt. Het is altijd prettig als je een indicatie van de ringmaat weet of een bestaande ring kunt meenemen naar de winkel, maar ook zonder de ringmaat is het mogelijk om een mooie ring bij ons te bestellen.


  Edelstenen
  In onze ringen plaatsen wij allerlei natuurlijke edelstenen, de soort edelsteen en het formaat kies je zelf, daar adviseren we je graag bij. We hebben verschillende
  edelstenen op voorraad in de winkel maar je mag ook altijd zelf met een verzoek komen, dan doen we ons best om jouw ideale edelsteen voor je te vinden.


  Afwerking
  Bij ons kies je zelf de afwerking voor jouw ring: glans, mat, of met een andere mooie bewerking, het kan allemaal en de afwerking heeft geen invloed op de prijs.


  Prijzen
  Onze prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen in de goudkoers en diamantkoers. Daarnaast zijn onze prijzen gebaseerd op ringen tot ringmaat 20. Bij een grotere ringmaat is het afhankelijk van het type ring of dit invloed heeft op de prijs. We maken graag vrijblijvend een prijsopgave voor je.


  Pasvorm
  Behalve het ontwerp van de ring, is de pasvorm heel erg belangrijk. Heb je op onze site mooie ringen gezien kom ze dan gerust eens passen. Wij geven graag advies over het juiste type ring passend bij jouw vinger en hand.


  Meer inspiratie
  Ben je op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan ook op onze Instagram en Pinterest pagina. Hier posten wij foto’s van ringen die we in opdracht hebben gemaakt.