• goudmerk-colliers-collectie

  Op deze pagina zie je een selectie van colliers uit de Goudmerk collectie. Voor deze colliers zijn bijpassende oorstekers en oorhangers ontworpen. Van de meeste colliers zijn bij ons in de winkel verschillende varianten in goud en zilver te bekijken. Niet al onze colliers staan op onze website, wil je dus echt alles zien kom dan gerust eens vrijblijvend kijken en passen in het atelier in Breda of in één van de samenwerkende galeries.
  In de winkel vullen we onze eigen Goudmerk collectie aan met wisselend werk van andere Nederlandse edelsmeden. Verfijning en oog voor detail zijn daarbij de bindende factor in de collectie.

0
 • Materiaal
  Al onze colliers worden gemaakt van zilver en 14karaat geelgoud, witgoud of roodgoud. Heb je liever 18 karaat goud? Dat kan natuurlijk ook, we maken daarvoor graag een prijsopgave.


  Maatwerk
  Als je een collier bij ons bestelt maken wij deze altijd met de hand en helemaal naar jouw wens. Dat betekent dat je zelf de lengte kiest, uiteraard adviseren we je hier graag over.


  Cadeau
  Wil je iemand een collier cadeau doen en twijfel je over de gewenste lengte? Wij maken colliers altijd kosteloos op maat ook nadat deze cadeau zijn gedaan. Ruilen is bij ons ook geen enkel probleem met uitzondering van sieraden die speciaal voor jou in opdracht of op maat zijn gemaakt.


  Edelstenen
  In onze colliers plaatsen wij allerlei natuurlijke edelstenen, de soort edelsteen en het formaat kies je zelf, daar adviseren we je graag bij. We hebben verschillende edelstenen op voorraad in de winkel maar je mag ook altijd zelf met een verzoek komen, dan doen we ons best om jouw ideale edelsteen voor je te vinden.


  Prijzen
  Onze prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen in de goudkoers en diamantkoers.


  Meer inspiratie
  Ben je op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan ook op onze Instagram en Pinterest pagina. Hier posten wij foto’s van colliers die we in opdracht hebben gemaakt.