Contact informatie

Wil je de sieraden collectie graag bekijken, bezoek dan Edelsmederij Goudmerk in hartje Breda. De winkel is te vinden in het centrum van Breda, dichtbij park Valkenberg. De Sint Annastraat, één van de leukste winkelstraten van Breda, is lopend of met de fiets eenvoudig te bereiken. Parkeren kan op loopafstand op parkeerterrein Beyerd-Vlaszak.

Openingstijden

Dinsdag: 11-18 uur
Woensdag 11-18 uur
Donderdag 11-18 uur
Vrijdag 11-18 uur
Zaterdag 11-17 uur

Met en zonder afspraak

Voor een adviesgesprek over een verlovingsring, trouwringen, of andere maatwerk sieraden nemen we graag de tijd, daarom vragen we je hiervoor bij voorkeur een afspraak te maken. Afspraken worden ingepland tijdens onze gebruikelijke openingstijden.
Voor het ophalen van een bestelling, het brengen of halen van een reparatie, of voor een aankoop uit onze winkel ben je zonder afspraak welkom.
Op dit moment kunnen we maximaal twee individuele bezoekers of twee koppels tegelijkertijd binnen laten. Als het te druk wordt kan het voorkomen dat je even buiten de winkel moet wachten.

Afspraak maken

Neem voor het maken van een afspraak contact op via info@goudmerk.com of gebruik het onderstaande contactformulier. Vermeld de door jou gewenste datum en tijd en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden zodat we zeker contact met je op kunnen nemen. Natuurlijk mag je tijdens onze openingsuren ook bellen op 076 – 737 02 31.

Contactformulier

Velden met een * moeten worden ingevuld


Het kan voorkomen dat onze reactie in je ongewenste mail terecht komt. Heb je binnen 4 werkdagen nog geen email ontvangen? Controleer dan je spambox of neem telefonisch contact met ons op.

Bedrijfsgegevens Goudmerk

Kamer van Koophandel: 32137699
BTW-nr: NL0014.07423.B11
IBAN: NL45RABO 0120.3398.70