Contact informatie

Wil je de sieraden collectie graag bekijken, bezoek dan Edelsmederij Goudmerk in hartje Breda. De winkel is te vinden in het centrum van Breda, dichtbij park Valkenberg. De Sint Annastraat, één van de leukste winkelstraten van Breda, is lopend of met de fiets eenvoudig te bereiken. Parkeren kan op loopafstand op parkeerterrein Beyerd-Vlaszak.

Openingstijden edelsmederij & atelier

Wij zijn er graag voor je, maar voorlopig werken we in ieders belang alleen op afspraak. Zo doen we ons best om het aantal bezoekers te spreiden en de onderlinge afstand te vergroten.

Tijdens je bezoek op afspraak hebben we onverdeelde aandacht voor persoonlijk advies en maatwerk. Samen kijken we welk sieraad het beste bij jou past. Ook voor reparaties aan bestaande sieraden ben je op afspraak welkom, wij werken waar mogelijk gewoon door.

Afspraken worden ingepland op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11 en 18 uur en op zaterdag tussen 11 en 17 uur. We hanteren op dit moment een maximum van 2 bezoekers in de winkel en vragen je om bij gezondheidsklachten je bezoek uit te stellen tot een later moment.

Neem voor het maken van een afspraak contact op via info@goudmerk.com of gebruik het onderstaande contactformulier. Vermeld de door jou gewenste datum en tijd en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden zodat we zeker contact met je op kunnen nemen. Natuurlijk mag je tijdens onze openingsuren ook bellen op 076 – 737 02 31.

Contactformulier

Velden met een * moeten worden ingevuld


Het kan voorkomen dat onze reactie in je ongewenste mail terecht komt. Heb je binnen 4 werkdagen nog geen email ontvangen? Controleer dan je spambox of neem telefonisch contact met ons op.

Bedrijfsgegevens Goudmerk

Kamer van Koophandel: 32137699
BTW-nr: NL0014.07423.B11
IBAN: NL45RABO 0120.3398.70